Nieuwsbrief lesaanbod

 

Hoi!

 

Deze digibeet heeft weer heel erg zitten zweten over alle digitale snufjes die nodig zijn voor het versturen van dit pracht bericht - zonder de talenten van Maureen had het me niet gelukt, dankjewel Maureen-, dus ik hoop dat je extra geniet van het lezen. En zo niet - even goeie vrienden!

 

Komt ‘ie:

 

Zaterdag 1 april Ashtanga Yoga met Meri (English class) Dit is een krachtige & intensieve serie houdingen, een goed begin van je weekend dus!

 

Let op – vanaf 1 april is er op zaterdagochtend les van 10.00 – 11.00u Zaterdag 7 april Flow Yoga Een vloeiende serie houdingen om jezelf rustig wakker te laten worden & uitgerust aan je weekend te beginnen.

 

Zit jouw les vol of kun je een keer niet op je vaste dag? Probeer dan eens wat anders!

Pilates Stretch, Yin Yoga & Hatha Yoga zijn zachtere lessen;

Yin Yang Vinyasa, Pilates, Power Pilates & Ashtanga Yoga zijn intensieve lessen;

Yoga Pilates Fusion & Flow Yoga zitten er tussenin.

 

Pilates - fans, yoga is echt niet voor mietjes, maar kan ook gewoon een stevige work out zijn waar je ontspannen & leniger uit rolt!

 

En nee yogi's, pilates is niet stom, maar een goede aanvulling op je yoga beoefening doordat je je core traint. Dit komt o.a. van pas in je down dogs & chaturanga's!

 

Geen zin in gekkigheid? Je kunt je lessen tot 4 weken vooruit reserveren en tot 3 uur voor aanvang van de les kosteloos annuleren.

 

Fijn weekend & tot gauw,

 

Brenda

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0