Lessen in de buitenlucht

buitenlessen in het euromast park. Komt dat zien! nee, beter nog: kom meedoen!

Wat gaan we doen? 

Yoga & pilates  lessen zoals je van ons gewend bent, maar dan in de buitenlucht. 

 

Aanmelden

Aanmelden kan via de blauwe knop aan de linkerkant van je scherm of via app.paynplan.nl. Vervolgens schrijf je je in voor een les naar keuze zoals je dat ook zou doen wanneer je naar de studio komt. 

 

Wat heb je nodig?

Zorg ervoor dat je in laagjes kleedt, zodat je desgewenst wat aan of uit kunt doen. Daarnaast wil je lekker kunnen bewegen in je kleding én mag je je matje meebrengen. 

 

Afmelden

Afmelden voor een les kan kosteloos tot uiterlijk 6 uur voor aanvang van de les. 

 

Lessen gaan door bij minimaal 3 deelnemers. Heb je je voor aanvang van de les niet afgemeld, dan gaan we ervan uit dat je er bent! Temeer daar er slechts 8 plekken beschikbaar zijn en de docenten een hoop tijd & moeite in deze lessen steken. 

 

Gaat de les niet door, dan word je hier altijd tijdig over geïnformeerd. Staan er dus maar 2 personen op het rooster en hoor je niets, dan betekent dit dat de les doorgaat. Waarom? Omdat er externe boekingen gedaan kunnen worden die niet in paynplan te zien zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie: Het Park, verzamelpunt ingang naast Noorse Zeemanskerk

We verzamelen 10 minuten voor aanvang van de les bij ingang Baden Powelllaan ter hoogte van de Noorse Zeemanskerk (zie onder).

 

Vanuit daar lopen we vervolgens naar het plekje waar de les die dag plaats vindt. We vertrekken op tijd, dus zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent!

 

Foto: Paul van Galen, RIjksdienst voor het Cultureel Erfgoed