Jaaa, we gaan weer wat doen!

Vanaf 17 maart buitenlessen in het Vroesenpark. Je bent welkom!

Wat gaan we doen?

Lessen die uiteráárd gebaseerd zijn op onze yoga, pilates & barre lessen uit de studio, maar dan met een sportieve twist.

 

Doel van de lessen is om in ieder geval weer in beweging te komen na maanden van binnen zitten en het bijbehorende hangen achter een of ander scherm. Misschien heb je inmiddels wel gemerkt dat je je daar niet echt beter van gaat voelen, eerder het omgekeerde.

 

Tijd om weer in beweging te komen en naar buiten te gaan, ook al is dat op een wat andere manier dan je van ons gewend bent en ook al is het weer (nog) niet optimaal!

 

Daarbij is het natuurlijk ook wel weer eens leuk om wat andere mensen te zien en het eens over wat anders te hebbben. 

 

Aanmelden

Per les kunnen er maximaal 4 deelnemers meedoen. Aanmelden kan via de blauwe knop aan de linkerkant van je scherm of via app.paynplan.nl.

 

Vervolgens schrijf je je in voor een les naar keuze zoals je dat ook zou doen wanneer je naar de studio komt. 

 

Wat heb je nodig?

Zorg ervoor dat je kleding draagt waarin je warm blijft en lekker kunt bewegen. Daarnaast heb je (lichte) sportschoenen nodig.

 

Ook mag je je matje en eventueel een handdoekje meenemen om deze schoon te maken na de les. Wat we gaan doen en of we de matjes gebruiken hangt een beetje af van het weer van die dag.

 

Ik zou zeggen: laat je verrassen!

 

 

 

 

 

Locatie: Vroesenpark

Je neemt ingang Stadhoudersweg (naast de picknicktafels) en loopt vervolgens naar het midden van het grote veld aan de linkerkant. Daar word je verwelkomd door een docent.

Afmelden

Afmelden voor een les kan kosteloos tot uiterlijk 4 uur voor aanvang van de les.

 

Heb je je voor aanvang van de les niet afgemeld, dan gaan we ervan uit dat je er bent! Temeer daar er slechts 4 plekken beschikbaar zijn en de docenten een hoop tijd & moeite in deze lessen steken. 

 

Is het noodweer (storm, hagel, striemende regen - dat werk), dan wordt de les geannuleerd. Miezert het wat, dan gaat de les natuurlijk gewoon door. Check op de dag zelf even het rooster via app.paynplan.nl voor de meest actuele informatie.