Nieuwe lessen, kinderyoga & meer!

Hallo daar,

hier weer het laatste nieuws van het yoga & pilates front!

Nieuwe lessen
Jawel, het is zover – m.i.v. maandag 4 september staan er een aantal nieuwe lessen op het rooster:
 
Woensdagochtend 9.30 – 10.30u: Yoga Pilates Fusion  - Level 2
Vrijdagochtend 10:45 – 11.45: Yin Yoga – Level 1
 
Per les zijn er 10 plaatsen beschikbaar, waarvan er 8 online te reserveren zijn.

Je kunt altijd vlak voor de les begint even bij de studio checken of je toch mee kunt doen als een les online niet meer te reserveren is.

Wanneer je gereserveerd hebt, zorg dan dat je op tijd bent of meld je af als je toch niet kunt! Wanneer je 5 minuten voor aanvang van de les niet aanwezig bent, ga ik ervan uit dat je niet meer wilt meedoen en dat jouw plek dus vrij is.
 
En ja, soms is het druk. Het is voor mij financieel niet haalbaar de tent draaiende te houden met maximaal 8 deelnemers per les. Graag dus je begrip wanneer je wat moet inschikken met je matje. Dank!
 
De buitenlessen komen vanaf heden te vervallen, daar het steeds vroeger donker wordt. De lessen vinden gewoon plaats in de studio – ook als het mooi weer is.
 
Dan nog meer nieuwe lessen, dit keer voor kleine yogi’s in spé – kinderyoga. Zijn jouw kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud en willen ze ook graag eens die down dog in? Dat treft!
 
Ze zijn vanaf woensdag 20 september welkom voor een serie van 4 lessen. Voor meer informatie – neem contact op via www.brendasbalance.nl/contact en zet in het onderwerp ‘kinderyoga’. Ik stuur je dan alle info toe.
 
Dat was het weer, fijne dag vandaag en tot gauw!
 
Brenda