24. december 2021
Van zaterdag 25 december tot maandag 10 januari is de studio gesloten en genieten wij van een welverdiende kerstvakantie! Ik hoop jij ook. Maandag 10 januari zijn we er weer met - jawel - live online lesse vanuit de studio. Meer informatie volgt middels de nieuwsbrief!
24. augustus 2021
Hoewel het erop lijkt dat de zomer nog moet beginnen, is het écht alweer bijna september. Wij zijn weer helemaal fris en fruitig en dus is dit een mooi moment om met een (semi -) nieuw rooster van start te gaan. Laat je verrassen door iets niets om misschien gewoon voor door een gouwe ouwe - zolang je maar lekker op die mat stapt en plezier hebt! Op het moment zelf, maar misschien wel pas als je van je mat af stapt, soms is het lastig te zeggen ;-)
31. mei 2021
Het heeft even geduurd, maar vanaf zaterdag 5 juni ben je weer welkom in de studio voor onze gouwe ouwe groepslessen! Misschien voelt het allemaal wat roestig, maar na een uurtje op je mat lijkt het alsof je nooit ben weggeweest ;-)
14. maart 2021
Jaaa, we mogen weer! Wel op een íets andere manier dan je van ons gewend bent, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Lees er meer over onder het kopje "Buitenlessen".
04. maart 2021
Het duurt maar en het duurt maar inderdaad, ik weet het. Maar: áls we dan straks weer mogen, wordt het extra leuk! Tot die tijd blijven we alternatieven verzinnen. Meld je aan via info@brendasbalance.nl voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. Succes nog even mensen, en tot gauw!
05. februari 2021
Ik begin al een grammofoonplaat te klinken (voor de mensen van ná 1985: deze bleven nogal eens hangen), maar de studio blijft nog even gesloten en hoopt op woensdag 3 maart haar deuren weer te mogen openen. Nog even volhouden dus, maar we zien elkaar snel weer!
01. februari 2021
De studio is nog steeds gesloten..snif. Officieel tot 10 februari, maar ik heb geen idéé wat Mark Rutte in zijn schild voert natuurlijk en dus wachten we de volgende persco weer af. We houden je op de hoogte en zijn heel blij met alle steun die we van jullie krijgen! Op deze manier kunnen we de vaste lasten blijven betalen en kan de studio straks gewoon weer open. Beloofd!
15. december 2020
Had ik net de hele handel rond voor de kerstperiode, blijken we toch weer dicht te mogen. Het houd je van de straat, zullen we maar zeggen :-) En wel tot woensdag 20 januari, vanaf dan ben je weer welkom in de studio. Wil je alvast online aan de slag? Dat kan door een losse les te kopen. Vervolgens ontvang je van mij het wachtwoord via de mail. Let op: van 19 december tot 4 januari lees ik geen mails. Groetjes & tot volgend jaar!
10. december 2020
Het is alweer bijna zover: de feestdagen staan voor de deur. Ongelofelijk! Een vreemd & interessant jaar was het. Een jaar waarin ook weer (dankzij jullie steun) allerlei nieuwe dingen ontstaan zijn, maar die stiekem ook best wat energie gekost hebben. En dus gunnen we onszelf wat vrije tijd rond de kerst. De studio is gesloten van woensdag 23/12 11.00 tot maandag 4 januari. Fijne feestdagen en tot volgend jaar!
16. oktober 2020
Na toch wat kleine verwarring blijkt het toch echt zo te zijn: de sportscholen en alles wat daar op lijkt mogen open blijven! Heel blij mee natuurlijk én fijn dat iedereen aandacht kan blijven besteden aan fysieke en mentale rust dan wel kracht. Net wat je nodig hebt. Uiteraard houden we ons netjes aan de 1.5m afstand, waardoor de lessen uit maximaal 8 deelnemers bestaan. Reserveer alleen als je zeker weet dat je kunt en annuleer tijdig, alvast bedankt & tot gauw!

Meer weergeven