26. september 2022
Je had het vast wel gemerkt: zowel binnen als buiten de studio is er een nieuw seizoen van start gegaan! Er zijn na de zomervakantie al een aantal wijzigingen doorgevoerd in het rooster, zaterdag 1 oktober zijn we helemaal rond en worden de weekendlessen overgenomen door Brenda & Ingetje. Yoy! Zin in! Myríam blijft te bewonderen op de maandag en woensdag. Check het rooster even voor meer informatie óf laat je gewoon verrassen!
06. juli 2022
Inderdaad, ook wij hebben af en toe even een pauze nodig, zodat we daarna weer fris en fruitig voor je klaar kunnen staan. De studio is daardoor gesloten van maandag 18/7 t/m zondag 31/7. Heb je een abonnement of rittenkaart? Geen nood! Je rittenkaart kan in dit geval verlengd worden met 2 weken. We horen dit graag vóór je kaart afloopt. Abo? Dan kunnen de gemiste lessen aan je account gekoppeld worden voor later gebruik óf je krijgt 2 maanden gratis toegang tot de online lessen. Goeie deal!
17. juni 2022
Wat een prachtige dagen hebben we alweer gehad deze week! De zomer is dan ook echt bijna officieel een feit, net als de zomervakantie én een bijpassend zomerrooster. Volgende week ontvang je meer info over de zomer periode middels de nieuwsbrief. Ook graag de nieuwsbrief ontvangen? Neem dan even contact op via het contactforumulier.
12. april 2022
Het lijkt erop dat het moment eindelijk daar is: lente! Nu check ik geen weerberichten, dus wellicht dat ik volgende week toch weer in de sneeuw mijn ruiten sta te krabben, maar wie dan leeft... Hoe dan ook: een mooi moment om je mat weer eens uit te rollen en die stramme winter spieren eens wat liefde te komen geven. Houd in de gaten dat we tijdens de feestdagen gesloten zijn, meer informatie hierover vind je in de nieuwsbrief én onder de voorwaarden op de website. Tot gauw!
24. december 2021
Van zaterdag 25 december tot maandag 10 januari is de studio gesloten en genieten wij van een welverdiende kerstvakantie! Ik hoop jij ook. Maandag 10 januari zijn we er weer met - jawel - live online lesse vanuit de studio. Meer informatie volgt middels de nieuwsbrief!
24. augustus 2021
Hoewel het erop lijkt dat de zomer nog moet beginnen, is het écht alweer bijna september. Wij zijn weer helemaal fris en fruitig en dus is dit een mooi moment om met een (semi -) nieuw rooster van start te gaan. Laat je verrassen door iets niets om misschien gewoon voor door een gouwe ouwe - zolang je maar lekker op die mat stapt en plezier hebt! Op het moment zelf, maar misschien wel pas als je van je mat af stapt, soms is het lastig te zeggen ;-)
31. mei 2021
Het heeft even geduurd, maar vanaf zaterdag 5 juni ben je weer welkom in de studio voor onze gouwe ouwe groepslessen! Misschien voelt het allemaal wat roestig, maar na een uurtje op je mat lijkt het alsof je nooit ben weggeweest ;-)
14. maart 2021
Jaaa, we mogen weer! Wel op een íets andere manier dan je van ons gewend bent, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Lees er meer over onder het kopje "Buitenlessen".
04. maart 2021
Het duurt maar en het duurt maar inderdaad, ik weet het. Maar: áls we dan straks weer mogen, wordt het extra leuk! Tot die tijd blijven we alternatieven verzinnen. Meld je aan via info@brendasbalance.nl voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. Succes nog even mensen, en tot gauw!
05. februari 2021
Ik begin al een grammofoonplaat te klinken (voor de mensen van ná 1985: deze bleven nogal eens hangen), maar de studio blijft nog even gesloten en hoopt op woensdag 3 maart haar deuren weer te mogen openen. Nog even volhouden dus, maar we zien elkaar snel weer!

Meer weergeven