31. mei 2021
Het heeft even geduurd, maar vanaf zaterdag 5 juni ben je weer welkom in de studio voor onze gouwe ouwe groepslessen! Misschien voelt het allemaal wat roestig, maar na een uurtje op je mat lijkt het alsof je nooit ben weggeweest ;-)
14. maart 2021
Jaaa, we mogen weer! Wel op een íets andere manier dan je van ons gewend bent, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Lees er meer over onder het kopje "Buitenlessen".
04. maart 2021
Het duurt maar en het duurt maar inderdaad, ik weet het. Maar: áls we dan straks weer mogen, wordt het extra leuk! Tot die tijd blijven we alternatieven verzinnen. Meld je aan via info@brendasbalance.nl voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. Succes nog even mensen, en tot gauw!
05. februari 2021
Ik begin al een grammofoonplaat te klinken (voor de mensen van ná 1985: deze bleven nogal eens hangen), maar de studio blijft nog even gesloten en hoopt op woensdag 3 maart haar deuren weer te mogen openen. Nog even volhouden dus, maar we zien elkaar snel weer!
01. februari 2021
De studio is nog steeds gesloten..snif. Officieel tot 10 februari, maar ik heb geen idéé wat Mark Rutte in zijn schild voert natuurlijk en dus wachten we de volgende persco weer af. We houden je op de hoogte en zijn heel blij met alle steun die we van jullie krijgen! Op deze manier kunnen we de vaste lasten blijven betalen en kan de studio straks gewoon weer open. Beloofd!
15. december 2020
Had ik net de hele handel rond voor de kerstperiode, blijken we toch weer dicht te mogen. Het houd je van de straat, zullen we maar zeggen :-) En wel tot woensdag 20 januari, vanaf dan ben je weer welkom in de studio. Wil je alvast online aan de slag? Dat kan door een losse les te kopen. Vervolgens ontvang je van mij het wachtwoord via de mail. Let op: van 19 december tot 4 januari lees ik geen mails. Groetjes & tot volgend jaar!
10. december 2020
Het is alweer bijna zover: de feestdagen staan voor de deur. Ongelofelijk! Een vreemd & interessant jaar was het. Een jaar waarin ook weer (dankzij jullie steun) allerlei nieuwe dingen ontstaan zijn, maar die stiekem ook best wat energie gekost hebben. En dus gunnen we onszelf wat vrije tijd rond de kerst. De studio is gesloten van woensdag 23/12 11.00 tot maandag 4 januari. Fijne feestdagen en tot volgend jaar!
16. oktober 2020
Na toch wat kleine verwarring blijkt het toch echt zo te zijn: de sportscholen en alles wat daar op lijkt mogen open blijven! Heel blij mee natuurlijk én fijn dat iedereen aandacht kan blijven besteden aan fysieke en mentale rust dan wel kracht. Net wat je nodig hebt. Uiteraard houden we ons netjes aan de 1.5m afstand, waardoor de lessen uit maximaal 8 deelnemers bestaan. Reserveer alleen als je zeker weet dat je kunt en annuleer tijdig, alvast bedankt & tot gauw!
18. juni 2020
Jaaa, we mogen weer! M.i.v. 1 juli is de studio weer geopend. De groepen waren al klein, maar zijn in juli & augustus nóg wat kleiner, dus ik zou zeggen - boek een les en geniet naast je les ook van alle ruimte die je hebt :-) Eind juni volgt er een nieuwsbrief met daarin meer informatie. Nooit een nieuwsbrief ontvangen, maar zou je dit wel dólgraag willen? Mail dan even naar info@brendasbalance.nl. Tot gauw!
07. april 2020
Jaa, de online lessen zijn beschikbaar! Op maandag 6 april zijn de eerste video's online geplaatst en komende week zullen er elke dag wat bijkomen. Heb je een abonnement of rittenkaart? Dan ontvang je een link waarmee je toegang krijgt tot de video's. Heb je geen geldig product (meer)? Schaf dan via de button op de website een geldig product aan en je ontvangt van mij alsnog een link. Suggesties of vragen? Ik hoor graag van je via info@brendasbalance.nl of het contactformulier op de website.

Meer weergeven