30. juni 2024
Dat was 'm dan, lieve mensen - op naar Friesland! Dank voor 10 fantastische jaren, maar vooral ook voor het prachtige afscheid dat jullie me gegeven hebben. Ik ga jullie missen! Veel plezier bij Saha, maak er wat van samen. Leafde, Brenda
24. juni 2024
Mijn laatste weekje! Spannend en leuk tegelijkertijd en zoals je gewend bent maken we er een feestje van, maar dan nog nét even iets meer. Over feestjes gesproken: zaterdag 29 juni ben je tussen 17.00 - 19.00 welkom in het Vroesenpark om samen nog even herinneringen op te halen, afscheid te nemen en vooruit te kijken naar dat wat voor ons ligt. We zitten ergens rondom de klimrekken en je bent van harte welkom! Wel zelf even hapje / drankje / kleedje meenemen. Tot dan!
06. juni 2024
Nadat je wéken in spanning hebt gezeten eindelijk meer informatie over nieuwe studio! Saha Studio gaat 1 juli van start aan de Beukelsdijk 104 A te Rotterdam! Nieuwe eigenaresses Femke & Jette zijn heel hard bezig om er iets moois van te maken zodat zij op tijd het stokje kunnen overnemen. Meer informatie over de nieuwe studio en het vakantierooster vind je op www.sahastudio.nl. Even praktisch nog: - Zaterdag 29 juni = Laatste lessen BB. - Maandag 1 juli = eerste lessen in Saha Studio.
15. mei 2024
Inderdaad, er is Groot Goed Nieuws: de studio maakt een doorstart! Yaaaay! Twee trouwe bezoeksters en buurtgenoten zetten de studio m.i.v. voort op een locatie in de buurt. Myríam en Meron gaan gezellig mee, evenals het rooster, Paynplan en de voorwaarden. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de nieuwe studio, in de week van 3 juni ontvang je meer informatie of wie - wat - waar - hoe laat etc. Geldige producten zijn vanaf 1/7/24 te gebruiken in de nieuwe studio, hoef je niks voor te doen!
03. april 2024
...en dan zit mijn taak erop. Na 30 jaar wonen en / of werken in Rotjeknor, waarvan de laatste 10 jaar lesgevend in West is het tijd voor een nieuw avontuur! Tim en ik gaan dat aan op het platteland van Friesland, waar we een huis gekocht hebben. Ik weet het - verdrietig én blij tegelijk, zoals dat soms gaat in het leven. Gelukkig hebben we nog tot 1 juli, dus laten we er wat leuks van maken en vooral ook de laatste 10 jaar vieren! Aan alles komt een eind, maar is er ook weer een nieuw begin.
05. maart 2024
Inmiddels al weer maart - bijna lente én Pasen inderdaad! Op 1e en 2e Paasdag (31 maart en 1 april) is de studio gesloten, evenals op de overige nationale feestdagen die voor de deur staan: Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren - dat werk. Meer info hierover vind je in de algemene voorwaarden en uiteraard houden we je middels de nieuwsbrief op de hoogte. Veel plezier alvas!
15. december 2023
Alweer een jaartje voorbij inderdaad, man wat gaat dat snel! Dit jaar vieren wij vakantie van zaterdag 23 december tot en met zondag 7 januari. Maandag 8 januari ben je de eerste weer, beloofd! Heb je een rittenkaart of abonnement? Lees dan de laatste nieuwsbrief even goed door en mail als je gebruik wilt maken van één van de opties. Fijne feestdagen alvast en tot volgend jaar!
04. oktober 2023
Op veler verzoek: 90 minuten Ashtanga Led op de zaterdagochtend! We doen de serie tot aan Marychasasana D en gaan dan verder vanaf Uhrdva Danur asana. Alle tijd dus voor je practice, waardoor 'ie volledig tot z'n recht komt. Ook voor je lijf heerlijk, want goed warm, waardoor je merkt dat je makkelijker inhoudingen komt. Het is even vroeg op, we gaan van start om 7 uur, maar daarna stap je echt voldaan de mat weer af. Klaar voor ontbijt en dat wat de rest van de zaterdag voor je in petto heeft!
06. september 2023
..is weer van start gegaan! Ook al worden we weer 2 maanden teruggeworpen in de tijd met alle warme dagen - het is toch echts september. Dit betekent dat het rooster weer volledig is en je 6 dagen per week je mat kunt uitrollen. Ik zeg: tot gauw!
30. juni 2023
Nog een paar weekjes en dan is het weer zover: zomervakantie! Misschien heb je nog geen idee wat je gaat doen, misschien liggen je plannen al maanden vast - hoe dan ook: maak er wat leuks van. Doen wij ook, en wel van zaterdag 15 juli tot maandag 31. Heb je een geldige rittenkaart of abonnement? Dan is het mogelijk om de kaart te laten verlengen of - in geval van een abonnenment - je lessen later te gebruiken of zelfs cadeau te doen! Neem even (tijdig) contact op via info@brendasbalance.nl

Meer weergeven