15. december 2020
Had ik net de hele handel rond voor de kerstperiode, blijken we toch weer dicht te mogen. Het houd je van de straat, zullen we maar zeggen :-) En wel tot woensdag 20 januari, vanaf dan ben je weer welkom in de studio. Wil je alvast online aan de slag? Dat kan door een losse les te kopen. Vervolgens ontvang je van mij het wachtwoord via de mail. Let op: van 19 december tot 4 januari lees ik geen mails. Groetjes & tot volgend jaar!
10. december 2020
Het is alweer bijna zover: de feestdagen staan voor de deur. Ongelofelijk! Een vreemd & interessant jaar was het. Een jaar waarin ook weer (dankzij jullie steun) allerlei nieuwe dingen ontstaan zijn, maar die stiekem ook best wat energie gekost hebben. En dus gunnen we onszelf wat vrije tijd rond de kerst. De studio is gesloten van woensdag 23/12 11.00 tot maandag 4 januari. Fijne feestdagen en tot volgend jaar!
16. oktober 2020
Na toch wat kleine verwarring blijkt het toch echt zo te zijn: de sportscholen en alles wat daar op lijkt mogen open blijven! Heel blij mee natuurlijk én fijn dat iedereen aandacht kan blijven besteden aan fysieke en mentale rust dan wel kracht. Net wat je nodig hebt. Uiteraard houden we ons netjes aan de 1.5m afstand, waardoor de lessen uit maximaal 8 deelnemers bestaan. Reserveer alleen als je zeker weet dat je kunt en annuleer tijdig, alvast bedankt & tot gauw!
18. juni 2020
Jaaa, we mogen weer! M.i.v. 1 juli is de studio weer geopend. De groepen waren al klein, maar zijn in juli & augustus nóg wat kleiner, dus ik zou zeggen - boek een les en geniet naast je les ook van alle ruimte die je hebt :-) Eind juni volgt er een nieuwsbrief met daarin meer informatie. Nooit een nieuwsbrief ontvangen, maar zou je dit wel dólgraag willen? Mail dan even naar info@brendasbalance.nl. Tot gauw!
07. april 2020
Jaa, de online lessen zijn beschikbaar! Op maandag 6 april zijn de eerste video's online geplaatst en komende week zullen er elke dag wat bijkomen. Heb je een abonnement of rittenkaart? Dan ontvang je een link waarmee je toegang krijgt tot de video's. Heb je geen geldig product (meer)? Schaf dan via de button op de website een geldig product aan en je ontvangt van mij alsnog een link. Suggesties of vragen? Ik hoor graag van je via info@brendasbalance.nl of het contactformulier op de website.
07. april 2020
Helaas is de studio tijdelijk gesloten. Er gebeurt natuurlijk veel en de situatie wijzigt regelmatig. Ik houd je op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de studio middels een nieuwsbrief. Er zijn er sinds 16 maart 4 verstuurd. Heb je deze nog niet ontvangen maar wil je wél op de hoogte gehouden worden? Neem dan even contact op via info@brendasbalance.nl en vermeld in je bericht dat je wilt worden toegevoegd aan de mailing lijst.
26. november 2019
De tijd vliegt het einde van het jaar nadert! De studio is dit jaar gesloten van zaterdag 21 december tot maandag 6 januari. Rittenkaarten worden verlengd met twee weken en daarnaast ontvangen de abonnementhouders lessen retour via hun account. Meer informatie hierover volgt in de nieuwsbrief, dus houd je inbox in de gaten (maar niet té veel :-)
27. september 2019
Abonnementhouder? Handig om te weten: inmiddels zijn alle lessen die gemist zijn tijdens de zomerstop aan de accounts gelinkt. Je kunt dus extra yoga en / of pilates lessen reserveren, maar je mag de lessen ook aan iemand cadeau doen. Wil je hier meer info over? Mail dan even naar info@brendasbalance.nl. Maak je gebruik van een rittenkaart? Dan heb je eind juli automatisch een verlenging van twee weken ontvangen. Yay!
20. juni 2019
Nog een dag en dan is het officieel zover - de zomer gaat beginnen! Tijdens de zomervakantie geldt er van zaterdag 20 juli tot maandag 18 augustus een aangepast rooster. Van maandag 29 juli tot maandag 12 augustus is de studio gesloten. Heb je een abonnement? Je ontvangt de gemiste lessen terug op je account. Rittenkaarten worden met 2 weken verlengd. Fijne zomer!
13. mei 2019
Eindelijk: meer yin yoga op het rooster! Vanaf zaterdag 18 mei laat Myriám je ontspannen het weekend ingaan. De les start om 11.00 en duurt tot 12.00 en wordt in het Engels gegeven. Veel plezier!

Meer weergeven