13. december 2022
De tijd vliegt en de kerstvakantie staat voor de deur! Ook voor de docenten een periode om weer even bij te komen, zodat we fris het nieuwd jaar in kunnen. De studio is gesloten van zaterdag 24/12 t/m zondag 8 januari. Maandag 9 januari ben je de eerste weer! Fijne vakantie alvast.
06. december 2022
Omdat het leven momenteel al duur genoeg is: tot maandag 9 januari krijg je bij aankoop van een rittenkaart of abonnement gratis toegang tot meer dan 70 online lessen - yay! Voor meer informatie: info@brendasbalance.nl
23. november 2022
Ook wij ontkomen er eens in de zoveel jaar niet aan: een (minimale) verhoging van de lestarieven. Meer informatie over de lestarieven vind je onder het 'tarieven' en 'algemene voorwaarden'. Vragen over je abonnement? Neem gerust even contact op via het contactformulier of mail naar info@brendasbalance.nl
12. oktober 2022
Ken je dat? Zit je er net lekker in, staat de herfstvakantie voor de deur! Ook niet verkeerd natuurlijk, en ik hoop van harte dat je - mocht je vrij zijn die week - lekker wat ontspanning opzoekt. In de studio of daarbuiten, zeker met dit prachtige weer dat maar niet lijkt op te houden! Ook de docenten doen hier en daar wat leuks, wat betekent dat het rooster er die week (22/10 - t/m 30/10) ietsje anders uitziet. Meer info vind je onder het tabje "rooster" en in app.paynplan.nl
26. september 2022
Je had het vast wel gemerkt: zowel binnen als buiten de studio is er een nieuw seizoen van start gegaan! Er zijn na de zomervakantie al een aantal wijzigingen doorgevoerd in het rooster, zaterdag 1 oktober zijn we helemaal rond en worden de weekendlessen overgenomen door Brenda & Ingetje. Yoy! Zin in! Myríam blijft te bewonderen op de maandag en woensdag. Check het rooster even voor meer informatie óf laat je gewoon verrassen!
06. juli 2022
Inderdaad, ook wij hebben af en toe even een pauze nodig, zodat we daarna weer fris en fruitig voor je klaar kunnen staan. De studio is daardoor gesloten van maandag 18/7 t/m zondag 31/7. Heb je een abonnement of rittenkaart? Geen nood! Je rittenkaart kan in dit geval verlengd worden met 2 weken. We horen dit graag vóór je kaart afloopt. Abo? Dan kunnen de gemiste lessen aan je account gekoppeld worden voor later gebruik óf je krijgt 2 maanden gratis toegang tot de online lessen. Goeie deal!
17. juni 2022
Wat een prachtige dagen hebben we alweer gehad deze week! De zomer is dan ook echt bijna officieel een feit, net als de zomervakantie én een bijpassend zomerrooster. Volgende week ontvang je meer info over de zomer periode middels de nieuwsbrief. Ook graag de nieuwsbrief ontvangen? Neem dan even contact op via het contactforumulier.
12. april 2022
Het lijkt erop dat het moment eindelijk daar is: lente! Nu check ik geen weerberichten, dus wellicht dat ik volgende week toch weer in de sneeuw mijn ruiten sta te krabben, maar wie dan leeft... Hoe dan ook: een mooi moment om je mat weer eens uit te rollen en die stramme winter spieren eens wat liefde te komen geven. Houd in de gaten dat we tijdens de feestdagen gesloten zijn, meer informatie hierover vind je in de nieuwsbrief én onder de voorwaarden op de website. Tot gauw!
24. december 2021
Van zaterdag 25 december tot maandag 10 januari is de studio gesloten en genieten wij van een welverdiende kerstvakantie! Ik hoop jij ook. Maandag 10 januari zijn we er weer met - jawel - live online lesse vanuit de studio. Meer informatie volgt middels de nieuwsbrief!
24. augustus 2021
Hoewel het erop lijkt dat de zomer nog moet beginnen, is het écht alweer bijna september. Wij zijn weer helemaal fris en fruitig en dus is dit een mooi moment om met een (semi -) nieuw rooster van start te gaan. Laat je verrassen door iets niets om misschien gewoon voor door een gouwe ouwe - zolang je maar lekker op die mat stapt en plezier hebt! Op het moment zelf, maar misschien wel pas als je van je mat af stapt, soms is het lastig te zeggen ;-)

Meer weergeven