05. maart 2024
Inmiddels al weer maart - bijna lente én Pasen inderdaad! Op 1e en 2e Paasdag (31 maart en 1 april) is de studio gesloten, evenals op de overige nationale feestdagen die voor de deur staan: Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren - dat werk. Meer info hierover vind je in de algemene voorwaarden en uiteraard houden we je middels de nieuwsbrief op de hoogte. Veel plezier alvas!
15. december 2023
Alweer een jaartje voorbij inderdaad, man wat gaat dat snel! Dit jaar vieren wij vakantie van zaterdag 23 december tot en met zondag 7 januari. Maandag 8 januari ben je de eerste weer, beloofd! Heb je een rittenkaart of abonnement? Lees dan de laatste nieuwsbrief even goed door en mail als je gebruik wilt maken van één van de opties. Fijne feestdagen alvast en tot volgend jaar!
04. oktober 2023
Op veler verzoek: 90 minuten Ashtanga Led op de zaterdagochtend! We doen de serie tot aan Marychasasana D en gaan dan verder vanaf Uhrdva Danur asana. Alle tijd dus voor je practice, waardoor 'ie volledig tot z'n recht komt. Ook voor je lijf heerlijk, want goed warm, waardoor je merkt dat je makkelijker inhoudingen komt. Het is even vroeg op, we gaan van start om 7 uur, maar daarna stap je echt voldaan de mat weer af. Klaar voor ontbijt en dat wat de rest van de zaterdag voor je in petto heeft!
06. september 2023
..is weer van start gegaan! Ook al worden we weer 2 maanden teruggeworpen in de tijd met alle warme dagen - het is toch echts september. Dit betekent dat het rooster weer volledig is en je 6 dagen per week je mat kunt uitrollen. Ik zeg: tot gauw!
30. juni 2023
Nog een paar weekjes en dan is het weer zover: zomervakantie! Misschien heb je nog geen idee wat je gaat doen, misschien liggen je plannen al maanden vast - hoe dan ook: maak er wat leuks van. Doen wij ook, en wel van zaterdag 15 juli tot maandag 31. Heb je een geldige rittenkaart of abonnement? Dan is het mogelijk om de kaart te laten verlengen of - in geval van een abonnenment - je lessen later te gebruiken of zelfs cadeau te doen! Neem even (tijdig) contact op via info@brendasbalance.nl
26. mei 2023
Ja mensen, weer zo'n heerlijk lang weekend voor de boeg en het lijkt erop dat het mooi weer wordt! Geniet er van, dat doen wij namelijk ook. Dit betekent dat de studio gesloten is op maandag 29 mei.
30. maart 2023
Kan ik me voorstellen. Ook al is de website (bijna) altijd up - to - date, soms hebben we gewoon écht nog wat te melden. Handig dus als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Zo voorkom je dat je op Pasen aan een dichte deur staan, bijvoorbeeld. Aanmelden kan door naar het contactformulier te gaan of even te mailen naar info@brendasbalance.nl
10. februari 2023
Alweer ruim 2023 in en we zijn - al zeg ik het zelf - lekker bezig! Ben jij al geweest? Of rol je liever thuis je mat uit en doe je lekker een online les? Hoe het ook zij: zolang je lekker bezig blijft, zijn wij blij! Dus zet 'm op en voor je het weet is het lente.
13. december 2022
De tijd vliegt en de kerstvakantie staat voor de deur! Ook voor de docenten een periode om weer even bij te komen, zodat we fris het nieuwd jaar in kunnen. De studio is gesloten van zaterdag 24/12 t/m zondag 8 januari. Maandag 9 januari ben je de eerste weer! Fijne vakantie alvast.
06. december 2022
Omdat het leven momenteel al duur genoeg is: tot maandag 9 januari krijg je bij aankoop van een rittenkaart of abonnement gratis toegang tot meer dan 70 online lessen - yay! Voor meer informatie: info@brendasbalance.nl

Meer weergeven