Les vol? Gebruik de wachtlijst!

Selecteer de les van jouw keuze en klik vervolgens bovenaan op het balkje "Inschrijven voor de wachtlijst". Zodra je doorschuift van wachtlijst naar de deelnemerslijst ontvang je een automatisch mailbericht in je inbox.

 

Let op: doorschuiven kan tot aan de les begint! Als je besluit om wat anders te gaan doen of je het niet meer gaat halen door je reistijd, haal jezelf dan van de wachtlijst af. 

 

Zo voorkom je dat je les wordt afgeschreven én kan de plek gebruikt worden door iemand anders. Afmelden voor de wachtlijst is altijd gratis, ook als je dit korter dan 3 uur voor aanvang van de les doet.

 

Zodra je doorschuift van wachtlijst naar de deelnemerslijst gelden de algemene voorwaarden, wat betekent dat je uiterlijk 3 uur voor aanvang van de les kosteloos kunt annuleren. Doe je dit later dan wordt de les afgeschreven.

 

Last but not least: er zeggen voor bijna elke les wel mensen af, dus het is zeker de moeite waard om de wachtlijst eens te proberen!